UV Badetøj

Filtre
Sorter efter
75 Produkter
Nulstil filter

UV badetøj der beskytter dit barn mod solen

Når solen begynder at bage, og temperaturen stiger, så er det tid til at finde badetøjet frem. Om du er på udkig efter UV badetøj i form af dragter, badebukser til drenge, bikini eller badedragt til piger eller blebadebukser til den nyfødte, så har Småfolk helt sikkert noget for dig. Alt vores UV badetøj beskytter dit barn med UPF50+, som betyder ”Ultraviolet Protection Factor”, og er en betegnelse for, hvor stor beskyttelsen er mod de ultraviolette stråler fra solen.

  

Beskyttelsen er strikket ind i stoffet. Så når vores UV badetøj beskytter med UPF50+, betyder det, at hver gang 50 stråler rammer stoffet, så trænger 1 stråle igennem, og således beskytter tøjet mod 98% af solens stråler. Du kan derfor med god samvittighed klæde dit barn i Småfolks UV badetøj. Gå på udkig i vores udvalg af UV badetøj til børn her.  

UV badetøj til babyer og børn

Når børn opholder sig meget i vandet, så fungerer vandet som et slags spejl, der reflekterer solens stråler. Faktisk får man dobbelt så meget UV-stråling fra solen på grund af spejling. Hos Småfolk finder du heldigvis et bredt udvalg af smart UV badetøj, som beskytter børnene mod solskoldning. Du kan finde flere forskellige modeller med fantasifulde og flotte designs, som børn elsker at kigge på. Vores UV badetøj til børn fås i flotte farver, så dit barn har rig mulighed for at vælge netop det, der falder i deres smag. 

Når du er på udkig efter UV badetøj til dit barn, bør du også tage at kigge på vores solhatte og badesko, som giver dit barn ekstra solbeskyttelse. Alle vores solhatte og badesko er nemlig også UV-beskyttende. 

UV badetøj til den nyfødte

De helt små størrelser er ekstra udsatte for at blive solskoldet. Til babyer og helt små børn anbefaler vi derfor vores UV50 dragter. Dragten har korte ærmer og ben, og så kan den lukkes med en lynlås, så den er let at tage af og på. Når babyer og småbørn har denne dragt på, bliver kun meget lidt af deres hud eksponeret for solens UV-stråler, og derfor er denne UV dragt et oplagt valg til babyer og små børn. Hvis du vil være ekstra sikker, så kan du kombinere dit barns UV badetøj med vores UV50 solkasket eller solhat – så dit barn er ekstra beskyttet mod solen.

Bestil UV badetøj og meget mere på Småfolk.dk inden kl. 13, og så sender vi afsted samme dag. Vi tilbyder endda gratis fragt, hvis du bestiller for 399,- kr. eller derover. Så bestil dit UV badetøj sammen med dine andre varer fra Småfolk i én samlet bestilling, så du får gratis fragt.

 


Kurv

Din kurv er tom