Badeshorts

Filtre
Sorter efter
5 Produkter
Nulstil filter

Badeshorts til drenge i alle aldre

Hos Småfolk finder du et stort udvalg af badeshorts til drenge. Vi har badeshorts i de velkendte Småfolk mønstre, som passer sammen med alt vores andet badetøj. Vi har også neopren blebadebukser, hvis du er på udkig efter badetøj til de helt små. Alt vores badetøj produceres i UV50 stof, som betyder, at for hver gang solens stråler rammer stoffet 50 gange, så trænger kun 1 stråle igennem. Det vil sige, at vores badeshorts til drenge beskytter mod 98% af solens stråler. 

Er du i tvivl om dit barns størrelse? Så prøv vores størrelsesguide, hvor vi guider dig til, hvordan du måler dit barn, så du kan finde den helt rigtige størrelse ved hjælp af vores skema. 

Se vores udvalg af badeshorts til drenge her

Vores badeshorts til drenge fås i forskellige mønstre, som går igen i både vores badesko, solhatte og alt vores andet badetøj. Skab dit helt eget matchende sæt med vores fantasifulde mønstre. Vi oplever ofte, at børn elsker at iføre sig vores tøj med forskellige motiver, fordi det er sjovt at tale om, hvad der ses i mønstrene og motiverne, og hvad de betyder. Vores badeshorts til drenge fås i størrelser fra 1 år og helt op til 10 år. 

Behandling og pleje af vores badeshorts til drenge

Godt at vide, når du køber et par af vores badeshorts, er, at de har bedst af at blive skyllet i rent koldt vand fra hanen efter brug. Man bør også undgå direkte sollys samt undgå al brug af tørretumbler, da vores badetøj ellers kan miste sin farve. For at bevare den glatte overflade på vores badeshorts anbefaler vi også at undgå al kontakt med ru overflader. Trænger badebukserne til en tur i vaskemaskinen, så vask dem på 30 grader. 

Køb et par UV50 badeshorts til drenge her hos Småfolk, og så er du sikker på, at dit barn er beskyttet mod solen på de steder, hvor de har badetøjet på. Så er dit barn helt klar til leg og plask i vandkanten og i vandet. Når du bestiller varer fra vores online shop inden kl. 13.00, så sender vi varerne til dig samme dag. Vi har gratis levering på ordrer over 399,- kr. Så det er bare med at komme ind og bestille noget af vores lækre UV50 badetøj, så i er helt klar til sommersæsonen og en masse ture til stranden. 

 

 


Kurv

Din kurv er tom