Badedragt

Filtre
Sorter efter
15 Produkter
Nulstil filter

Badedragter i forskellige babystørrelser

Hos Småfolk gør vi os umage for at udseende og praktik går hånd i hånd, når vi designer tøj til dit barn. Her på siden finder du badedragter i forskellige designs til dit barn. Hver badedragt fås i forskellige størrelser fra 56 cm til 98 cm - og vi tør godt garantere, at vi har en størrelse, der passer dit barn.

Udover deres fine design er vores badedragter også solbeskyttende helt op til UV50, da faktoren er strikket ind i stoffet. Så dit barn kan trygt lege i vandkanten iført en af vores badedragter og naturligvis solcreme på de resterende dele af kroppen. Du kan pakke den bekymrede mor væk for en stund, når du ved, at dit barn er solbeskyttet. 

Til at supplere den solbeskyttende badedragt fås også solhatte i matchende designs. Du kan vælge mellem hatte eller kasketter. Og som den sidste detalje kan du få matchende badesko til den lille naturligvis også med UV50 beskyttelse. 

En badedragt, der er nem at vaske

Med Småfolks badedragt undgår du besværlige vaskeanvisninger, da badetøjet kan vaskes med alt dit andet tøj på 30 grader. For at badetøjet holder sine fine farver anbefaler vi dog, at badedragten skylles i rent koldt vand efter brug. Vi anbefaler også at undgå tørring direkte i sollys samt tørring i tørretumbler. Skal badedragten beholde sin glatte overflade vil du gøre klogt i at holde den fra kontakt med ru overflader. 

 

Du kan shoppe alle vores badedragter online her på siden, og så leverer vi næstkommende hverdag. Med vores størrelsesguide kan du let finde den størrelse, der passer dit barn, ved at måle barnet med et målebånd. Det hele går nemt, når du shopper online hos os, og så behøver du ikke bruge tid på at finde den rigtige størrelse i butikken - du kan gøre det hele hjemmefra. 

Badedragter i forskellige farver og designs

Her på siden finder du forskellige mønstre og designs på badedragter. Prøv f.eks. vores havfrue badedragt med det fineste skørt eller blebadedragten med surfer pingviner, som har plads til ble. De forskellige badedragter fås i rosafarvede, gule og lyserøde designs med enten flæser eller skørt. 

Vi tilbyder naturligvis også andet badetøj til børn såsom badeshorts eller bikinier i de fineste mønstre, hvis du hælder mere til det. Vi har også UV50 heldragter med korte ærmer og ben, hvis dit barn skal være beskyttet på en større del af kroppen eller til det lidt koldere vand. 

 


Kurv

Din kurv er tom