T-shirts med korte ærmer

Filtre
Sorter efter
13 Produkter
Nulstil filter

T-shirts til børn i alle aldre

På Småfolk.dk finder du t-shirts til børn i alle aldre. Vi har størrelser i alt lige fra 1-12 år. Børn er storforbrugere af tøj - særligt overdele. T-shirts er et “must have” til basisgarderoben, og de kan være praktiske hele året rundt. De kan både være ideelle til de varme sommerdage, men også i vinterhalvåret kan de bruges uden på vores t-shirts med lange ærmer, og på den måde kan du skabe dit helt eget look. Alle vores designs kan let mixes og matches, som man har lyst. 

Med vores størrelsesguide finder du nemt dit barns størrelse, når du for eksempel kigger efter t-shirts til børn. Det kræver blot et målebånd og et kig her på siden for at matche dit barns mål med vores størrelser. Det har aldrig været nemmere at købe tøj til dit barn online.

Bæredygtige t-shirts til børn

Alle vores t-shirts til børn er lavet på 100% økologisk bomuld til gavn for både dit barn og miljøet. Vores t-shirts har forskellige motiver f.eks. med landskaber, brandbiler eller kaniner. Når børn skal lære at tale kan det være sjovt at gøre påklædning til en leg, hvor børnene kan sætte ord på de motiver, mønstre og farver der findes på vores forskellige designs. På den måde udvikles børns fantasi og fortælleevne samtidig med, at de bliver klædt på.

Alt vores tøj er nemt at vaske. Vores t-shirts til børn kan vaskes med farvet tøj på 30 grader. Er du på udkig efter t-shirts til de køligere dage, så har vi også uld mix t-shirts, som både fås i et lyserødt og blåt design. Disse fås også i alle aldre fra 1-12 år. Til gengæld tåler de ikke tørretumbling.

Småfolk æbler

Er du også helt tosset med vores tøj med Småfolk æbler? Så har vi dedikeret en side hertil, hvor vi har samlet de forskellige tøjdele i det kendte design. Her finder du både dragter, bukser, bodystockings, kjoler, nederdele, regntøj m.m. Alt sammen kan selvfølgelig sættes sammen med vores øvrige t-shirts til børn. Derudover har vi udvidet sortimentet til også at rumme forskellige frotte produkter med Småfolk æbler - både håndklæder, hagesmæk og en rigtig fin badekåbe kan fås i dette design. 

Gå på udkig i vores sortiment her på siden og lad (måske) dit barn vælger sit tøj selv ud fra, hvilke mønstre og motiver, de bedst kan lide. 

 

 

 
What do you want to do ?
New mail

Kurv

Din kurv er tom