Nyheder

Filtre
Sorter efter
4 Produkter
Nulstil filter

Ny kollektion fra Småfolk

Småfolk er et Dansk designet børentøjsmærke. Vi vil inspirere glade og kreative børn og det har vi gjort siden 2005. Småfolk er retromærket med de stærke farver og de glade motiver, der tager udgangspunkt i børnenes fantasi. I 15 år har vi i vores fire årlige kollektioner leveret masser af glade og sjove print med alle de motiver børnene elsker. På vores T-shirts kan en pingvin og en isbjørn godt lege sammen selv om de bor i hver sin ende af verden i virkelighedens verden. Der er farlige dinoer, eventurlige svaner, legesyge katte og næsten hele resten af bondegården og zoologiskhave i de mange print. Der er kjoler med et snit der gør at pigerne også kan klatre i træer, der er bløde og lune sweat og velour bukser til en kold efterårsdag og shorts til en varm sommerdag. Når regnen rusker eller sneen falder er der dejlig kraftigt regntøj og flyverdragter med den bedste vandtæthed. 

Vi tager ansvar 

Siden 2018 har alt bomuld der andvendes til Småfolks kollektioner været økologisk. I vores kollektioner kan du finde masser af lækkert børnetøj der alt sammen tager udgangspunkt i børnene og deres fantasi. Bukser i bløde materialer og A kjoler, der er perfekte til at løbe og klatre i træer i. Gode kraftige sweatshirts og varme fleece trøjer. T-shrirts med både korte og lange ærmer og en god og blød kvalitet.

Mere end 90% af vores kollektion er Oecotex 100 standard. Det er din garanti for at dine børn og vores miljø ikke udsættes for skadelige kemikalier. 

Vores badetøj har UV faktor 50, så børnene har den bedste beskyttelse når de er ude i solen ved stranden eller i poolen. 

Vi har en løbende dialog med vores leverandører både om klimavenlig produktion og om arbejdsmiljø forhold. 

Vi gør alt hvad vi kan for at undgå spild og overskudsproduktion, men helt undgås kan det ikke. Derfor kan du engang imellem købe lykkeposer og stofstykker her på siden, som er initiativer vi har taget for børnene og du som forbruger kan være med til at undgå at der er for meget spild i produktionen af vores Småfolk kollektioner.  

Den uld vi bruger til vores uldtøj er Muelsing fri, så vi sikrer den bedste dyrevelfærd - og så er den i øvrigt også økologisk.


Kurv

Din kurv er tom