Bikinier

Filtre
Sorter efter
9 Produkter
Nulstil filter

Badetøj til piger i forskellige mønstre

Her hos Småfolk kan du få UV badetøj til piger lige fra 1-10 års alderen. Vores badetøj til piger er lavet af UV50 stof, som beskytter mod 98% af solens ultraviolette stråler. Du kan derfor være sikker på, at dit barn får den bedst mulige beskyttelse mod solen på de steder, hvor de har badetøjet på. 

Bliv klar til sommeren og køb Småfolks badetøj til piger i fantasifulde mønstre. Tjek vores bikini med søheste ud eller vores bikini med svømmebassin. Vi oplever ofte at børnene synes, det er sjovt at tale om mønstrene på vores badetøj. Til drengene har vi også badeshorts, og til de helt små har vi blebadebukser. Alle med sjove mønstre.

Behandling af Småfolks badetøj til piger

Vil du forkæle din lille pige med en bikini fra Småfolk? Så bør du gå på opdagelse her på siden, hvor vi har små bikinier med flæser, så din pige kan føle sig som en lille ballerina. Vores badetøj til piger holder bedst sin farve, hvis du skyller det i rent koldt vand fra hanen efter brug og undgår at tørre det i direkte sollys. Derudover bør du undgå al brug af tørretumbler. For at bevare den glatte overflade anbefaler vi at undgå al kontakt med ru overflader så vidt som muligt, selvom vi godt ved, at det kan være en udfordring, når de små leger i sand og på sten i vandkanten. 

Som supplement til vores badetøj til piger kan du med fordel se udvalget af legetøj til vand, hvor vi har en masse gode ting til at fordrive tiden med på stranden.

Badetøj til piger med ansvar for miljøet

Hos Småfolk tager vi ansvar for klimaet, miljøet og planeten. Vi holder meget af de små folk, og derfor er vi stolte af, at størstedelen af Småfolks kollektioner er produceret i Europa. Det gælder også vores badetøj til piger. 

Er du i tvivl om dit barns størrelse, så kan du med fordel bruge vores størrelsesguide, hvor du kan måle dit barn og få de nøjagtige mål. Derefter kan du bruge vores guide til at finde den rette størrelse. Det er så surt at bestille de forkerte størrelser og være nødsaget til at sende dem retur. Med vores størrelsesguide er du sikker på at finde den rette størrelse badetøj til piger. Bestil badetøjet her hos Småfolk, og så sender vi din ordre allerede samme dag, når du bestiller inden kl. 13. Skynd dig ind og se udvalget af UV badetøj til børn. Det vil du ikke fortryde. 

 


Kurv

Din kurv er tom