Filtre

Motiv

Størrelse

Farver

Nulstil filter (2)

Uld Tøj til børn

Filtre
Sorter efter
35 Produkter
Nulstil filter

Stort udvalg af uldtøj til børn

 

Uldtøj er med til at holde dit barn varmt i vinterens kolde vejr. Vi har et stort udvalg af forskelligt uldtøj, så du kan finde dem i alle mulige forskellige farver. Find blandt andet vores enkeltfarvede sæt, som er i 100% merinould. Det giver tøjet ekstra slidstyrke og temperaturregulering. Derived overopheder barnet ikke, da kroppen kan komme af med den ekstra varme. Vores merinouldsæt findes i både gul og brun. 

 

Uldtøj har i lang tid været det bedste tøj til vinteren. Får naturligvis også holde varmen i de koldere måneder, men kan ikke bare tage ulden af om sommeren. Derfor har de udviklet uld, som tempererer kroppen, både i kulde og varme. 

 

Uldtøj til børn med Småfolks klassiske print

 

Vi laver også vores uldtøj med de klassiske Småfolk-print. Vi har lavet dem i fire forskellige farver: Brun, rød, blå og lyserød. Printet med små æbler får du babytøj i de sødeste print. 

 

 

Uldtøjet er et at de bedste produkter til babyer. Udover at være temperaturregulerende, så er materialet også slidstærkt, hvilket gør at produktet holder i lang tid. 

 

Sådan behandler du vores uldtøj til børn

 

 

Alle vores uldprodukter i kategorien har fået en easy-uldbehandling, som gør du nemt kan vaske det i en almindelig vaskemaskine. Vores printede uldtøj har også et inderfoer af bambus, som gør at tøjet ikke klør. 


Kurv

Din kurv er tom